29.12.09

new semester new resolution new scar.



assalamualaikum w.b.t

tup tap tup tap,da masuk sem 4.sekejap sgt rasenye kene mengalami zaman jahiliah junior dulu,skrg alhamdulillah da sampai year 2 and 2
more semesters to go, 1 semester for industrial training and another sem for projek sarjana muda. Hari ni da masuk day 2 of this sem,again with prof fatimah. She warned us about her subject and risks that we have n must face to compl
ete our degree + 2 specialist certificate by US main security company, EC Council...well, im hoping for the best and the miracle.hahahaha....ethical hacker is killing me.

faces or boredom

for this time, there are 7 subjects, 20 credit hours and 3 subjects-must-pass to proceed for industrial training.mmg semua kene lulus pon. 14 weeks of lectures and countless time of knuckle cross claps, ahmadsyazwan you are in trouble!

bersempena dengan danger yang bakal di hadapi,aku da setting resolusi yang sedikit baik dari yang lepas..

1. LESS fb-ing
2. LESS muvies
3. MORE solat
4. MORE time for qoran
5. spend MORE time with family
6. nak belajar bersungguh-sungguh

hahahha...


haaaa!.next is about magic!....macam biase bangun tidur terus tgk jopikon,berharap pada bunga untuk on9,hahaha...still xprasan pade magic ni..terhegeh-hegeh g mandi dan membuat segala yang patut kat toilet tu,still xprasan magic
ni sbb shave xtgk cermin.hahaha...dok pakai minyak rambut baru la prasan pade perubahan ni.haih~ kalau perempuan ni mesti da menjerit...=) dok perhati elok2 baru prasan ade calar pade muke yang agak panjang...ap yg cube di-isu-kan disini ialah macam mane? dan kenapa boleh calar..dah la panjang,berdarah pulak tu..erm,mungkin ade awek dtg kacau time tido kot...hahahha

calar yang berapa nampak dengan kamera rambu.
tapi mungkin balik rumah leh cakap kat maa,
im a man with battle sleeping scar!


SH*T LUPE MALAM NI ADE KELAS,LATER...BYE!




4 comments:

  1. kuku ko panjang n time ko tdo ko g calar muka ko..aku slalu je kena..haha.

    ReplyDelete
  2. hahha mslhnye kuku pendek..
    aku xmimpi pontianak..
    misteri cm ni..
    hahha

    ReplyDelete